Meer dan 200 EXTRAvestiging webshops live!

Via deze link kunt u onze referenties zien en hieronder ziet u enkele EXTRAvestiging webshops met specifieke functionaliteit of layout.

Moderne webshop

Door het gebruik van bootstrap zien de webshops van o.a. Bakkerij Schuld / Lekker vers BroodWereldbakker Wijnand en Bakker-Piet er modern uit.

Ook kunnen bootstrap webshops naadloos geïntegreerd worden binnen WordPress!

Website + webshop in 1

EXTRAvestiging webshops kunnen naadloos in WordPress geïntegreerd worden.

Vaak werken we daarmee samen met uw huidige website bouwer maar ook kunnen we u een complete website inclusief webshop aanbieden zoals we hebben gedaan bij o.a. Lex Brakenhoff en Christiaan Verhoog.

Webshop geheel veilig

Standaard wordt alle webshops als een veilige webshop opgeleverd. Net zoals de webshop van Banketbakkerij van Haaren, die naast een beveiligde webshop ook gebruik maakt van de website module van EXTRAvestiging.

Pickup point

Bestellen + betalen = Zonder wachten afhalen

Dit is de slogan van Bakkerij Schalke uit Naaldwijk. Als de klant bestelt via de webshop en met iDeal betaald, dan kan de klant zelf snel en makkelijk de bestelling ophalen via een aparte afhaalkast met koeling.

Gratis bezorgen

Bakkerij Schabbink bezorgd gratis in bepaalde gebieden op bepaalde dagen.

Vanuit een mooi startvenster worden consumenten direct naar de juiste gratis bezorgdag gestuurd.

Webshop 2 in 1

De Zeeuwse bolussen van Echte Bakker Piet Daane worden niet alleen in de omstreken maar ook in heel Nederland bezorgd. Ook Echte Bakker Timmer (Texel) heeft naast een lokale ook een landelijke webshop.

Vanuit Bake-it kunnen meerdere webshops bediend worden. Elk met eigen assortiment, huisstijl en instellingen.