Referenties

Elke webshop is anders, geheel ontwikkeld naar de wensen en huisstijl van de klant. De ene webshop is geheel geïntegreerd in de website en de andere bakker wil de webshop ook als website gebruiken. De mogelijkheden zijn legio. Heeft u nog geen website of wilt u deze moderniseren? Ook hierin kunnen wij u adviseren, wij werken nauw samen met diverse internetbureaus.

Hieronder vindt u een greep uit de ruim 200 bakkerijen die gebruik maken van een EXTRAvestiging webshop. Vraag hen gerust hoe hun ervaringen zijn!

Voorbeelden website en webshop in één

In nauwe samenwerking met uw website ontwikkelaar kunnen wij de webshop volledig integreren in uw WordPress website. Zo maakt de webshop volledig onderdeel uit van uw website, zoals hetzelfde menu, dezelfde instellingen, winkelmand op de homepage en aanbiedingen en producten mooi uitlichten.

Ontwikkeld door onze partner ThreeOnline

Onze partner ThreeOnline heeft al vele websites voor onze bakkers ontwikkeld. Speciaal voor de bakkerij kan zij voor een scherpe prijs een basis website aanbieden, direct met geintegreerde webshop. Maar ook voor een maatwerk website kunt u bij ThreeOnline terecht.

Bakker van Maanen

  • Bakkerij van Maanen

Bakkerij Koenen

Bakker Koese

Bakkerij van Vessem

Bakkerij Meijer

Lekkerversbrood.nl

Bakker Verhoog

Bezorgbakker de Booij

Bakker Allard

Nog meer voorbeelden websites met geintegreerde webshop

Uiteraard werken wij ook nauw samen met andere webontwikkelaars. Hieronder enkele voorbeelden. Wilt u uw webshop integreren in uw website? Dan komen wij graag in contact met uw partij, samen zorgen wij voor een strak en professioneel design.

Patisserie Strik

  • Patisserie Strik
  • Patisserie Strik

Bakkerij Godschalk

  • Bakkerij Godschalk
  • Webshop Bakkerij Godschalk

Meesterbakker Roodenrijs

  • Meesterbakker Roodenrijs
  • Meesterbakker Roodenrijs

Kijk ook eens naar deze EXTRAvestiging webshops…

Hieronder ziet u links naar diverse webshop van onze bakkers. Zoals u kunt zien, zijn deze in verschillende ‘smaken’. Van basis webshop, tot volledig geïntegreerd in de website. Wilt u zowel regionaal als landelijke bezorgen? Een aparte pick-up point? Een specialiteiten webshop? De mogelijkheden zijn legio.

Bakkerijen met 2 webshops

Vanuit dezelfde backoffice (Bake-it/Orbak) kunt u meerdere websites onderhouden. Bijvoorbeeld voor een regionale en landelijke website (met andere voorwaarden) of andere winkelformules.

Webshops met Franchise

De webshop Franchise module geeft de mogelijkheid om de webshop per filiaal specifiek in te richten. Zo kun je per filiaal een eigen assortiment voeren, een eigen iDeal rekening koppelen, een eigen lay-out laten tonen en vele andere mogelijkheden.

Webshop als website

Deze bakkers gebruiken de webshop direct als website, hieraan hebben ze een of meerdere informatie pagina’s toegevoegd.

Nog meer webshops

Hieronder nog een greep uit de ruim 200 EXTRAvestiging webshops.

Vlaamsch Broodhuys
Vlaamsch Broodhuys
Patisserie De Rouw
Bakkerij Van De Mortel
Echte Bakker Gommans
De Bakkers Lamers
Broekmans Patisserie
Bakkerij Morssink
Banketbakkerij Kamphorst